Η εταιρεία

Από το 2007 η εταιρεία μας προσφέρει στην αγορά του Βόλου, Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Μαγνησίας τις λύσεις που κάθε εταιρεία ζητά στον εξοπλισμό του γραφείου τους.

Σφραγίδες  , αναλώσιμα, γραφική ύλη, εκτυπώσεις, χαρτικά, περιφερειακά υπολογιστών αλλά και σχολικά είδη είναι το «menu» της εταιρείας μας.

Η παραγγελία σας  παραδίδεται στο χώρο σας την επόμενη εργάσιμη  από την ημέρα της παραγγελιοληψίας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, ενώ η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τόσο οικονομικές όσο και ποιοτικές λύσεις.

Σκοπός του νέου ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η γρήγορη και απλή διαδικασία κατασκευής της σφραγίδας σας , από τον δικό σας χώρο εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο .

Που θα χρειαστείτε σφραγίδα ; Εκτός απο την κλασσική επαγγελματική που είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση , μπορείτε να δημιουργήσετε τα αρχικά σας για να σφραγίσετε το προσκλητήριο του γάμου σας , παιδικές φιγούρες για ατελείωτη χαρά στους μικρούς μας φίλους , ανάγλυφες ώστε να δώσετε ένα πιο επίσημο τόνο στα έγγραφα σας , στρογγυλή με το σήμα του ομίλου που ανήκετε ή ακόμα  και μια απλή με την υπογραφή σας . Ξύλινη ή μηχανική εσείς αποφασίζετε.

Δοκιμάστε μας !!!